Maahismäen Leuto Merituuli
"Hurri"


 

     
  FAKTOJA  
     
  Nimi: Maahismäen Leuto Merituuli "Hurri"
  Rotu: sileäkarvainen noutaja
  Syntymäaika: 18.1.2011
  Isä: CIB, FI, EE, SE, LV MVA TK1 Il Sano's Figo
  Emä: Flatkiss Divine Afrodite "Diva"
  Kasvattaja: Mia Lehtinen
 
  Omistajat: Mia ja Anni Lehtinen
     

 

     
  TERVEYS  
     
  Lonkat: B/B
  Kyynärät: 0/0
  Polvet: 0/0
  Silmät: OK
     

 

     
  TULOSTEN PARHAIMMISTOA
     
  Näyttelyt: 2x ROP-pentu, 2xKP
KÄY ERI1 SA PN3
 
     
  Kokeet: NOU1
NOME-B ALO2
NOWT ALO2
     

 

HURRISTA JA HURRIN LUONTEESTA

Hurri on iloinen nuori neitokainen, jolta löytyy sitkeyttä varsinkin kiellettyjä aluevaltauksia kohtaan. Se tietää että jollekin alueelle ei saa tulla, mutta kummasti se takapuoli vaan raahautuu juuri tuolle alueelle vaihvihkaa, viaton ilme naamalla ja heiluva häntä perässä seuraten.

Hurri on ensimmäisestä pentueestani, josta itselleni ei pitänyt jäädä koiraa. Mutta mitenpä siinä sitten niin vain kävi... Hurri sai nimensä jo 2 vk vanhana, jolloin kutsuin sitä Läski-Hurriksi. Se oli pentueen lihavin ja muistutti pennuista eniten Figoa. Se siis oli lihava ja näytti ruåtsalaiselta, joten se oli Läski-Hurri. Kun sitten pentuja kuvattiin 6 vk vanhana, oli tästä läskipallosta kasvanut varsin mallikas neitokainen. Pikku hiljaa varmistui, ettei tuota neitokaista voisi myydä pois...

Neiti on kovin oppivainen, keskittyy hyvin ja malttiakin siltä löytyy ihan kivasti. Liikkeissään Hurri on ketterä ja nopea, pikku loikka sivummalle tapahtuu nopeasti ja lähes huomaamattomasti. Hyppyrotta nimitys ei vie paljoa harhaan.

Hurri on kontaktinhakuinen, mutta se ottaa myös aika hyvin etäisyyttä lenkeillä, ei kiertele ympärilleni koko aikaa. Ärsyttävä tapa sillä on kävellä kantapäille lenkin loppuvaiheilla...! Se käyttää hienosti nenäänsä hakutehtävässä ja ottaa tuulesta apua, ihana työskentelijä, joka menee haju perässä eikä anna heti periksi.

Hurri 4 v

Hurri 4 v


11 kk


Hurri 5 kk


Hurri 3,5 kk