"Diva"


 

     
  FAKTOJA  
     
  Nimi: Flatkiss Divine Afrodite "Diva"
  Rotu: sileäkarvainen noutaja
  Syntymäaika: 30.6.2007
  Isä: S & DK MVA TK1 Almanza Joy 'n Pride "Nemo"
  Emä: JVA Flatkiss Angel Reef "Emmi"
  Kasvattaja: Christina Kiuru, Kennel Flatkiss
  Myyjä: Ulla Nuutinen, kotisivu
  Omistaja: Mervi ja Jouko Lehtinen
     
  Pentueet: Maahismäen Meri-pentue 18.1.2011
(lisätietoja klick!)
     

 

     
  TERVEYS  
     
  Lonkat: A/A
  Kyynärät: 0/0
  Polvet: 0/0
  Silmät: OK
  Kuolinsyy: 23.12.2015 (munuaisten vajaatoiminta)

 

     
  TULOSTEN PARHAIMMISTOA
     
  Näyttelyt: VSP-pentu
KÄY ERI3
     
  SKL Luonnetesti: 203 p, laukausvarma. Hyväksytty.
  Kokeet: NOU1
     

 

DIVASTA JA DIVAN LUONTEESTA

Diva asustaa vanhempieni luona Salossa. Se rakastaa kantaa suussaan kaikenlaista tavaraa ja pitää samalla epämääräistä yninää tavaraa esitellen. Diva on mestari hiljaa hiiviskelyssä kielletyille alueilla ja kiinni jäädessään on kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Pokkaa tällä koiralla siis riittää! Käsitellessä se on erittäin helppo, antautuu hyvin niin kynsien leikkuuseen, trimmamiseen kuin muuhunkin käsittelyyn.

Diva on tirriäinen, varsinainen pikku prinsessa. Luonteeltaan se on päättäväinen ja pehmeänoloinen, ottaa helposti itseensä sitä kiellettäessä tekemästä jotain. Kielloista huolimatta se koittaa kuitenkin kepillä jäätä, jospa kuitenkin… Se tutkii uusia tilanteita mielellään paikallaan istuskellen kaikessa rauhassa. Jos Dorista voi kuvailla tutkimusmatkailijaksi, on Diva mietiskelevä filosofi.

Syksyisin Diva pääsee metsälle isäni kanssa. Lintumetsällä se odottelee rauhallisesti ja äänettömästi lintujen tippumista ja saaliiksi on saatu jos jonkunlaista siivekästä. Käytännön jäljestämisessä etenee hyvin jälkeä seuraten ja pysyy sen päällä. Jäljestyksen avulla on löydetty sekä kaatuneita peuroja että haavoittuneita, karkuun meneviä hirviä.

Diva on rakenteeltaan siro narttu, jolla on sironmallinen pää. Rakenteeltaan Divalla on ihana selkälinja ja hieno hännänkiinnitys. Sillä on tummat silmät ja isot korvat, kuten kaikilla sisaruksillaan.


Diva 8 v